Unapređeno Alergološko savetovalište NU Alergija i ja

datum objavljivanja: 20/01/2021

Poštovani pacijenti,

Kao društveno odgovorna kompanija, Talijalab laboratorije podržavaju aktivnosti Nacionalnog udruženja Alergija i ja - Partner Nedelje dijagnostike na platformama Udruženja, parter Udruženja i besplatnog Alergološkog savetovališta.

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da unapređena verzija (internet platforma) Alergološkog savetovališta počinje sa radom. Pacijenti sa alergijama imaju jedinstvenu priliku da bez odlaska po uput i kod lekara, postave pitanja i dobiju konkretan odgovor i smernice od odgovarajućeg lekara specijaliste. Glavni cilj Alergološkog savetovališta je podrška pacijentima da na što brži i jednostavniji način dođu do odgovora na pitanje u vezi sa alergijskim oboljenjima.
Razlozi za otvaranje edukativnog savetovališta za alergije proističe iz potrebe pacijenata da se na sveobuhvatan pristup lekara iz više oblasti koje povezuje atopija, upozna i sagleda ovaj problem. Sve je veća potreba za razvijanjem svesti o alergijama kao oboljenju a ne kao stanju, kako zbog povećanja broja obolelih svih starosnih grupa, tako i zbog velikog procenta porasta broja obolelih sa simptomima od strane više organa.

S obzirom na to da je dijagnostikovanje i lečenje pacijenata sa alergijama i atopijskim dermatitisom i inače otežano i dugotrajno, a naročito sada za vreme pandemije korona virusa, ovaj servis za pacijente omogućiće savetovanje sa lekarima iz različitih oblasti povezanih sa alergijama i to sve na jednom mestu.
Na osnovu potpisanog Memoranduma, Talijalab laboratorije članovima Udruženja obezbeđuju 15% popusta na sve laboratorijske usluge za celu porodicu. Da bi se ostvario ovaj popust potrebno je da popunite pristupnicu Udruženju: http://www.alergijaija.com/pristupnica/.


Nacionalno udruženje za pomoć i podršku osobama sa alergijma, celijakijom i ostalim autoimunim oboljenjima sa ograničenjima u ishrani - Alergija i ja je prvo udruženje pacijenata u Srbiji koje se bavi alergijama, celijakijom i drugim bolestima koje zahtevaju posebnu ishranu, pružanjem direktne pomoći i podrške pacijentima, po pitanjima ljudskih i zdravstvenih prava.

Moto NU Alergija i ja: Malim koracima zajedno do velikih ciljeva!

http://www.alergijaija.com/

https://www.facebook.com/alergijaija/

https://twitter.com/alergijaijaSrdačno,
Vaše Talijalab laboratorije