O nama

Biohemijska laboratorija Talija Lab zajedno sa mikrobiološkom laboratorijom Talija Mikrolab je osnovana u Beogradu 2014.godine.

Spektar usluga koje vršimo u biohemijskim laboratorijama Talija Lab je vrlo širok, od standardnih biohemijskih analiza, preko hormonskih analiza i tumor markera pa sve do genetskih analiza u najmodernijem centru za genetiku, koji je od skoro u funkciji. Visok nivo usluge, posvećen profesionalizam i odnos prema struci su, u kratkom roku, dali i značajne poslovne rezultate koji za posledicu imaju današnje postojanje čak 12 laboratorija u našem sistemu.
Naš odnos prema korisnicima se možda najbolje može videti i u lokacijama naših laboratorija koje se nalaze u centru Beograda ali i u Topoli, Svilajncu, Novoj Pazovi, Pirotu, Kuršumliji ili Kovinu.

Standardi koje smo postavili, raznovrsne usluge koje pružamo i korisničko iskustvo koje naši klijenti imaju nam daju za pravo da budemo potpuno sigurni da će se sistem Talija Lab biohemijskih laboratorija i dalje širiti, razvijati i postati respektabilna kompanija i primer da se ozbiljnim, vizionarskim i profesionalnim radom mogu postići neverovatni rezultati.

Naša misija jeste da svakom korisniku obezbedimo vrhunski kvalitet i uslugu kada je privatna laboratorija u pitanju kao i da svaki naš korisnik iz laboratorije izađe zadovoljan i sa preporukama za naš tim.

Vizija naših laboratorija jeste da se naš kvalitet dugoročno pamti i da jednoga dana brend Talija laboratorija bude izbor svake porodice.