Nedelja dijagnostikovanja NU Alergija i ja

datum objavljivanja: 23/11/2020

Poštovani pacijenti,

Budući da je poslovna politika Talijalab laboratorija usmerena ka promociji zdravlja, pozivamo Vas da pogledate edukativni članak Dijagnostika alergijskih oboljenja – sve na jednom mestu, koji je objavljen u okviru kampanje NU Alergija i ja - Dijagnostika i alergije.

Dok su alergije ranije bile redak zdravstveni poremećaj, danas epidemiološka istraživanja pokazuju da oko 25% ukupne svetske populacije boluje od neke alergijske bolesti. Pojava alergija se tokom poslednjih nekoliko decenija utrostručila i ima tendenciju daljeg rasta u svim starosnim kategorijama, pogotovu u dečijoj populaciji.

Kao društveno odgovorna kompanija, Talijalab laboratorije podržavaju aktivnosti NU Alergija i ja - Partner Nedelje dijagnostike na platformama Udruženja, parter Udruženja i besplatnog Alergološkog savetovališta. Na osnovu potpisanog Memoranduma, Talijalab laboratorije članovima Udruženja obezbeđuju 15% popusta na sve laboratorijske usluge za celu porodicu. Da bi se ostvario ovaj popust potrebno je da popunite pristupnicu Udruženju: http://www.alergijaija.com/pristupnica/.


Nacionalno udruženje za pomoć i podršku osobama sa alergijma, celijakijom i ostalim autoimunim oboljenjima sa ograničenjima u ishrani - Alergija i ja je prvo udruženje pacijenata u Srbiji koje se bavi alergijama, celijakijom i drugim bolestima koje zahtevaju posebnu ishranu, pružanjem direktne pomoći i podrške pacijentima, po pitanjima ljudskih i zdravstvenih prava.
Moto NU Alergija i ja: Malim koracima zajedno do velikih ciljeva!

http://www.alergijaija.com/

https://www.facebook.com/alergijaija/

https://twitter.com/alergijaija
Prevencija tokom čitavog života se mora posmatrati kao investicija u zdravlje i kvalitet života, dok blagovremena dijagnostika pruža mogućnost da lečenje mnogih bolesti bude uspešnije ukoliko se otkriju na vreme.

Srdačno,
Vaše Talijalab laboratorije