Laboratorijska dijagnostika alergija – Veliko darivanje

datum objavljivanja: 20/05/2021

Poštovani pacijenti,

Kao društveno odgovorna kompanija, Talijalab laboratorije podržavaju aktivnosti Nacionalnog udruženja Alergija i ja - partner Udruženja i besplatnog Alergološkog savetovališta. Glavni cilj Alergološkog savetovališta je podrška pacijentima da na što brži i jednostavniji način dođu do odgovora na pitanje u vezi sa alergijskim oboljenjima. Povodom meseca alergija i trećeg rođendana NU Alergija i ja, u okviru kampanje Veliko darivanje Talijalab laboratorije nagrađuju članove Udruženja sa donacijom u vidu besplatnog laboratorijskog testiranja (inhalatorni i nutritivni paneli alergena), o čemu se detaljnije možete informisati putem e-mail adrese: info@alergijaija.com.

Ovom prilikom Vas pozivamo da pogledate edukativni članak Laboratorijska dijagnostika alergija – prvi korak ka lečenju alergija .
Na osnovu potpisanog Memoranduma, Talijalab laboratorije članovima Udruženja obezbeđuju 15% popusta na sve laboratorijske usluge za celu porodicu. Da bi se ostvario ovaj popust potrebno je da popunite pristupnicu Udruženju: http://www.alergijaija.com/pristupnica/.

Nacionalno udruženje za pomoć i podršku osobama sa alergijma, celijakijom i ostalim autoimunim oboljenjima sa ograničenjima u ishrani - Alergija i ja je prvo udruženje pacijenata u Srbiji koje se bavi alergijama, celijakijom i drugim bolestima koje zahtevaju posebnu ishranu, pružanjem direktne pomoći i podrške pacijentima, po pitanjima ljudskih i zdravstvenih prava.
Moto NU Alergija i ja: Malim koracima zajedno do velikih ciljeva!

http://www.alergijaija.com/

https://www.facebook.com/alergijaija/

https://twitter.com/alergijaija

//]]>